ADVENTSBELYSNING - INSPIRATION

 Jag ska inte bli långrandig, några av er har önskat belysningsinspiration för advent. Jag har ingen aning om hur mina fönster ska smyckas inför jul, så den här spaningen blir en bra guide för mig också. 
 

 
Pappstjärnor: dessa traditionella stjärnorna passar ju nästan till alla inredningsstilar. Att hänga många pappstjärnor i grupp är riktigt snyggt, speciellt om man har tillräckligt med utrymme. Typ såhär: 
 
1.här - 2.här - 3.här - 4.här - 5.här - 6.här - 7.här - 8.här
 
 
 
Traditionella ljusstakar: dessa elektriska adventsljusstakar kommer nog aldrig gå ur tiden. Vissa behåller den klassiska stilen, medan vissa moderniseras. Här är mina favoriter:
 
 

 
1.här - 2.här - 3.här - 4.här - 5.här - 6.här - 7.här - 8.här - 9.här
  
 
 
Belysning med hjälp av naturen: stjärnor eller annan belysning som påminner om naturens färger eller material. 
Man kan med fördel göra en egen ljuskälla till fönstret med hjälp av grenar eller granris - och linda en ljusslinga runt. Kanske något i stil med det här:
 
 
  
Övrig dekorationsbelysning: det finns ju många andra vackra stjärnor (i metall eller plast osv), och mycket fina dekorationsbelysningar. Här är några tips: 
1.här - 2.här - 3.här - 4.här - 5.här - 6.här - 7.här
 
 Kom ihåg mig?
Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.