Förändring förnöjer

Jahapp! Kontoret har fått en ny utstyrsel, igen. Jag tror att jag har för mycket fritid, eller för mycket energi. Men förändring förnöjer, det är sedan gammalt. Så nu ser det ut såhär. 

Knåpade ihop en ny anslagstavla också. Det är en tavla med djup ram, så jag trädde ett snöre från kant till kant, och använde superlim + tejp på baksidan för att fästa snöret. Busenkelt och jättefint. Här ska jag samla på mig inspo och fina saker att hänga upp. Kanske får trä på några extra snören också.
Kramis <3

Det här höstinspirerar mig

Pinterest är enligt mig livets uppfinning. Så mycket inspiration & kreativitet på samma ställe.
Jag har klippt ihop ett kollage med bilder därifrån som inspirerar mig inför kommande årstid.

Det här peppar mig inför hösten:
1. Stickade tröjor och halsdukar
2. Cappucinos och varm choklad
3. Plädar
4. Snygga outfits
5. Tända ljus
6. Bra serier
7. Promenader

 
Puss fina <3

Elefantöra - sticklingar

Här har vi min älskade elefantöra. Och nu har små bebisar börjat komma upp, så jag planterar om sticklingarna i nya krukor. Mysigt ju? Det är så himla enkelt att plantera sticklingar också, och jag gillar ju när saker är lätta.

Såhär gör du: 
Knipsa av de små skotten så nära stammen du kan, sätt sedan stjälken i vatten (då bildas små rötter). Sen är det bara att plantera sticklingen med vanlig blomjord i en kruka. Färdigt!

Att ge bort en stickling i en fin kruka är ju en perfekt gå-bort-present tycker jag. Vackert att ge någonting som fortsätter växa. 
 
Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.