SÅ TAR DU HAND OM DITT MINITRÄD

Som ni säkert känner till vid det här laget, älskar jag gröna växter. Det får gärna vara kaktusar eller vackra småträd. 
Och nu har jag fått en ny favvis från växtvärlden. Nämligen Ginkgo-trädet. 
Men hur tar man hand om det då?
Ginkgo-trädet trivs bäst på en ljus plats, men har svårt att klara av direkt solljus. Blomjorden ska konstant kännas fuktig, men man får inte vattnas för mycket. Jag tycker att växten är ganska lättskött, mina "träd" får vatten ca en gång i veckan och de håller sig fortfarande levande. Det brukar dessutom vara bra pris på dem, så löp å köp!

Och helt ärligt.. hur söta är dem inte? 

HATTEN AV FÖR IKEA

IKEA är ett företag som alltid lyckas leverera, det är sedan gammalt. 
Kategorin "Nyheter" är fullproppad med nya produkter som erbjuder design, funktion och lågt pris. 

Jag valde ut ett dussin favoriter som jag tror att ni också kommer gilla.
Märkligt att mina favoritprodukter alltd råkar hålla gråskala.... haha. 
Den vinnande produkten enligt mig, är den vita förvaringstavlan. Här kan du välja bland mängder av tillbehör som passar dina behov. Jag tror att det här kan bli det nya armeringsnätet!

MYSIG GOLVPUFF

Visst borde vi chilla lite mer i vardagen? Vila lite, ta det lungt och "göra ingenting". Jag är superkass på det, för jag gillar att ha många bollar i luften och blir väldigt lätt uttråkad.

Men om jag hade haft den här lilla myspölen på golvet i vardagsrummet hade jag definitivt "gjort ingenting" lite oftare. Jag hade förmodligen inte kommit upp om jag väl hade tagit mig ned. JAG VILL HA DEN. 
Tänk vad mysigt att ha den utomhus, eller i ett barnrum. Jag hade älskat den här som barn. Lika mycket som jag älskade sackosäckarna vi hade hemma som små, haha. 
Hade jag haft stor balkong eller altan hade jag köpt den här direkt. Dessutom är det avtagbar klädsel, så den är lätt att tvätta. Den påminner lite om FATBOY-puffarna, fast myyyycket mycket billigare. 
Den heter DIHULT och kostar 695:- på IKEA. Visst är den mysig? 

Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.