black is the new black - hetaste trenden?

I slutet på förra veckan var jag på en föreläsning med Trendstefan och co från designbloggarna.se.
Stefan delade givmilt med sig av vårens, och 2017s hetaste trender. Det var så inspirerande att få ta del av experternas åsikter och erfarenheter. 

Det är så spännande med trender, att man inte vet vad som slår igenom. Vissa blir bara en snackis, medan andra tar världen med storm. Trenden jag har tänkt visa mer av, är nog något som kommer smyga sig på försiktigt. 
Trenden jag pratar om är givetvis "svart på svart". BOOM! Livets färg, matchat med livets färg. Svårslaget enligt mig. 
 
På bilderna ser vi stylisten Lotta Agatons hem, som några av er säkert har sett tidigare. Men hur snyggt är det inte? WOW. Vill måla hela lägenheten mörk, inreda med mörka möbler och skaffa mig ett svart kök. 

För det känns så jäkla rätt med svart på svart. Jag vet inte om det är min kärlek till färgen eller om det helt enkelt är Lottas hem som inspirerar mig. Jag har ganska svårt för att fastna för trender annars, jag plockar bara ut guldkorn ur dem liksom. Men nu vill jag kopiera stilen och trenden rakt av. 
 
Det är så enkelt och stilrent. Magi i inredningsform. 
Jag väntar otåligt på att en vacker bostadsrätt ska dyka upp i stan, så att jag kan få skapa mitt drömhem. Högt i tak och djupa fönsterbrädor. Ni vet ... så att man liksom kan sitta där och dricka kaffe eller så.


Mie Jensen    •     •   http://miejensens.blogg.se/

Men guuud vad snyggt! Hade jag inte bott i en pytteliten studentlägenhet där man knappt får spika upp en tavla hade jag lätt målat mörkgråa väggar.

Svar: Men jag veeeeet!! Så snyggt. Haha, vi får helt enkelt drömma om framtiden.. :D
josefineshem.se


Kom ihåg mig?
Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.