MYSIG GOLVPUFF

Visst borde vi chilla lite mer i vardagen? Vila lite, ta det lungt och "göra ingenting". Jag är superkass på det, för jag gillar att ha många bollar i luften och blir väldigt lätt uttråkad.

Men om jag hade haft den här lilla myspölen på golvet i vardagsrummet hade jag definitivt "gjort ingenting" lite oftare. Jag hade förmodligen inte kommit upp om jag väl hade tagit mig ned. JAG VILL HA DEN. 
Tänk vad mysigt att ha den utomhus, eller i ett barnrum. Jag hade älskat den här som barn. Lika mycket som jag älskade sackosäckarna vi hade hemma som små, haha. 
Hade jag haft stor balkong eller altan hade jag köpt den här direkt. Dessutom är det avtagbar klädsel, så den är lätt att tvätta. Den påminner lite om FATBOY-puffarna, fast myyyycket mycket billigare. 
Den heter DIHULT och kostar 695:- på IKEA. Visst är den mysig? 
Kom ihåg mig?
Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.