KUNDKONSULTATION

Jag sitter och pysslar med en kundkonsultation för tillfället, samtidigt som jag tittar ikapp alla "Sommar med Ernst" avsnitt. Perfekt med lite inspiration från Sveriges mest kreativa man under tiden jag jobbar.  

Ni kanske vill se hur en nätbaserad kundkonsultation går till i mitt företag?
Jag tänkte dela med mig av ett par moment för att ni ska få en inblick i hur jag jobbar. 
 
Mycket utav tiden spenderas på att lära känna kundens personlighet, önskemål och stil. När jag känner att jag har koll på läget, börjar skapandet. 

Grundpelaren i ett projekt är moodboardet. Här samlar man färg, form och personlig stil. Genom ett moodboard kommer man fram till vilken känsla man vill förmedla i det kommande slutresultat. (Produkterna i ett moodboard behöver ej finnas med i slutresultatet, detta är endast ett sätt att förmedla känsla på). 

 
Efter moodboardet är det dags för ritningen. Här ritar jag ut alla möbler och dess placering. Till ritningen knåpar jag ihop en beskrivning om hur, och varför, de olika produkterna har placerats på ett visst sätt.  
Sedan skapar jag ett kollage, med alla produkter som ska finnas med i stylingen. Vid sidan av tillkommer även en produkt/prislista med information & pris på produkterna. Inredningen ovan är ett kök/matsalsprojekt. 


Det här är några av delmomenten som ingår i en homestyling á la Josefineshem. (Viktigast av allt är givetvis texten som skickas med i dokumentet).
Det är så fantastiskt att jag får möjligheten att hjälpa er med era hem. Jag älskar mitt jobb. Tack för att ni gör det möjligt <3 All kärlek till er. 


Elin    •     •  

Hej Josefine!
Har följt både din blogg och instagram ett tag nu och du är grym på inredning! Älskar din stil.
Min fråga är nu om du kan göra någon form av "guide" hur man kan ta fina inredningsbilder/ vad man ska tänka på för att lyckas? Varma hälsningar Elin

Svar: Hej Elin! Vad glad jag blir för dina fina ord, TACK <3<3Oj, det känner jag mig inte så säker på.. haha..
Men ska absolut fundera över detta, vad roligt att du hör av dig.
Ha en fantastisk kväll! kram <3
josefineshem.se


Kom ihåg mig?
Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.