MIN FORMEX-VECKA

FORMEX-veckan är över, och jag är proppfylld med ny inspiration & motivation. Nu vill jag göra om överallt, och köpa massa fina nyheter till lägenheten. Men (!!!) jag ska försöka hålla mig. 

Jag tänkte att ni ska få ta del av ett par foton från bildarkivet. 
Här sitter han, under trädet, i sina remsandaler och ser mysig ut. Jag kan nog utse Ernst-montern till en av mässans finaste och mest trivsamma montrar. 


Och hatten av för höstens stora nyhet. Ernst porslins-serie. OH MY säger jag bara, jag fick gåshud när jag greppade muggarna. En given produkt för mig som kopp-älskare. Tänk er en mörk oktoberkväll, med en mysig filt och den här mega-koppen. 
 

Precis som jag skrev för några dagar sen, domineras höstens trender av de varma & brända tonerna. Rött, terracotta, brunt och rödlila är färger som vi kommer se mycket av framöver. Om man är en stilmässig våghals, kan man mixa färgerna tillsammans - som i bilden ovan. Snyggt som satan. 

Mysiga miljöer bjöds det på i många montrar. Här hos Olsson & Jensen. En ledig styling, med naturen i fokus. Harmoniskt. 
 
Afroart hade gjort en himmel av sina tyglampor. Dökär i den stora lampan med hjärtan på. 

Snygga buketter fanns överallt. Och jag som är en riktig sucker för snittblommor har nu ett helt hav av bilder på blomsterkreationer. 

När man vaknar upp i krispigt vita hotellakan, och möts av den här utsikten... Då.
Drömmer om en vacker sekelskifteslya på minst hundra kvadrat, med mysig innergård och balkong.Kom ihåg mig?
Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.