TOKBILLIGA & SNYGGA POSTERS

Gillar ni att kika i inredningstidningar och snygga coffee table-böcker? Jag älskar det.
Det känns så genuint och inspirerande att få bläddra i pappersform. 

Men när jag har tittat igenom dem ett par gånger, så öppnas de sällan igen. De ligger framme och är snygga att titta på, men bläddras sällan i. 

Jag tar vara på både utsidan och insidan av mina magasin och böcker. Jag klipper ut de mest inspirerande bilderna från varje tidning och sätter de på väggarna. Antingen i mitt armeringsnät, eller så ramar jag in de. 
Här ovan ser ni några urklipp från Kinfolk Magazine. 

Den här bilden valde jag att rama in. Visst är den fin? Jag älskar den verkligen, så vacker och levande. 

Resten av bilderna hamnade i mitt armeringsnät. Så bra att man kan ändra utseende på "anslagstavlan" när man vill. Perfekt för mig som samlar på mig mycket fina bilder och inspiration. 

Tänk egentligen... hur billiga posters man får,  om man köper en tidning med mycket fina bilder? Tips!!! 


Sandra Rosén Dahlgren    •     •   http://rosendahlgrensandra.blogg.se/

100% medhåll här! att läsa tidningar på internet är inte alls lika mysigt som att bläddra i verkligheten! Brukar också gå igenom mina tidningar när dom har legat ett tag och jag känner mig färdig med dom, finns så mycket vackra/coola bilder. Ämnar att rama in o.s.v när jag får mer färdigt hemma. Fint blev det, det du satte upp!! :)

Svar: Nej precis, mycket mysigare att bläddra. jag älskar att läsa tidningar i pappersform. Det ger mig mer inspiration! Tack snälla du ☺️ Sov så gott!
josefineshem.se

AnnaTigH    •     •  

10 million users
The average daily turnover at Binance, which was launched just a year ago, is about $ 1.5 billion. The number of users of the platform has increased from 2 million, which were at the beginning of the year, to 10 million today, according to Bloomberg. Join the successful ...Binance registration


Kom ihåg mig?
Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.