GÖR DIN EGEN ADVENTSLJUSSTAKE

Julkänslorna börjar verkligen smyga sig på här hemma. I helgen tror jag faktiskt att granen får ta plats. 
Åh, jag älskar den här tiden. Allt känns så kärleksfullt och härligt. 

Häromdagen pysslade jag ihop en adventsljusstake med hjälp av oasis och lite gröna kvistar. Jag trodde att jag gav mig på ett omöjligt uppdrag, men det var faktiskt ganska enkelt. Lite tidskrävande, men det var det värt. 

I år vill jag ha en naturlig jul, med mycket neutrala färger och med vackra naturmaterial. Den här adventssljustaken blev därför perfekt. 

Jag tänkte dela med mig av en snabbis-guide här nedan. 
 
Jag köpte en oasis-ring på Blomsterlandet, som jag sedan dränkte i vatten. Jag valde att använda mig av mjuk-en(?) och eucalyptus. Men det går givetvis att använda sig av blommor eller andra kvistar också. Det positiva med kvistarna jag valde, är att dem är vackra även när dom torkar, då slipper man byta ut blommorna innan jul. 

- Stick in små kvistar i oasisen och fäst dem sedan med ståltråd (jag formade små U:n och tryckte in) 
- Använd ljushållare för att fästa ljusen i oasisen, jag använde Ernst ljusstumpar. Ni hittar dom HÄR, men jag tror att blomsteraffärer har lite billigare ljushållare för liknande ändamål. 
- Fyll på med kvistar tills du känner att ringen är täckt av gröna blad. 
 

Alltså, lätt som en plätt om tid finnes! LYCKA TILL <3Kom ihåg mig?
Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.