nyårslöften?

Jag älskar när det nya året börjar. Det är som att jag får ny kraft att börja om från början. Att starta nytt och förändra. Det är liksom en perfekt möjlighet att lämna det gamla bakom sig. I år har jag några mål (inga stränga löften eller tvång). Men några mål som jag vill försöka uppnå.

1. Starta upp mitt företag på riktigt. 
2017 är året då jag förhoppningsvis ska bygga upp något eget från början.

2. Förbättra någons dag, minst en gång i veckan. 
Det kan handla om att fredagsstäda åt mamma, eller att skänka pengar till välgörenhet. ALLT som kan göra någons dag bättre. Kanske lämna en blomma till någon man tycker om? 

3. Flyga utomlands.
Yes, jag är en riktig soldyrkare och trivs bäst i bikini vid havet. 

4. Hålla bloggen vid liv.
Jag hoppas att ni hänger med mig 2017 också, det vore såå kul. Jag älskar att dela med mig av inspiration och inredning, så målet är att hinna med att blogga flitigt vid sidan av jobb. 

5. Bli mer sparsam.
Hehe.. ja att spara lite mer pengar varje månad är ett mål detta året.


Har ni några nyårslöften eller mål? Devote.se/Hundrasjuttiosjuan    •     •  

Jag hade inga speciella löften detta år, men att spara pengar, vara positiv och ge glädje och kärlek samt en sundare vardag med bra mat som ger energi samt promenader för välmåendet ju alltid något positivt! 😃


Kom ihåg mig?
Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.