DEN NYA TAVELVÄGGEN

Det har verkligen varit tavelväggens år i år. Egentligen var det ju riktigt hett 2016 också. Jag förstår dock att det har hängt i, och jag hoppas att det fortsätter hänga i. Jag tröttnar inte än på länge iallafall. Jag älskar pampiga tavelväggar och känslan som de förmedlar. 

Men det senaste halvåret har tavleväggen fått en konkurrent. Nämligen...Bokhyllan. Det är lite samma sak. Ni vet, konst och andra vackra ting upp på väggarna. Jag älskar båda varianterna. 
Men fördelen med en bokhylla, är att man kan ställa upp allt vackert man har. Hos mig står SÅ mycket fint i stängda skåp, pga platsbrist. 
Något som faller mig i smaken är bokhyllor som håller en mild & naturnära färgskala. Det är så behagligt att vila ögonen på något sähär vackert. 


På bilden ovan ser ni ett String-system med skåpsluckor på nedre delen av bokhyllan. Det kan vara smart att ha lite dold förvaring också, för saker som man inte alls vill ha framme. 
 
Bokhyllor och tavelväggar är ganska tidlösa. Man kan ju liksom byta innehåll på båda två, för att anpassa sig till en viss stil eller känsla. 
 
 
(SAMTLIGA BILDER FRÅN PINTEREST)Kom ihåg mig?
Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.