RENOVERING

Eller ja... planer på att måla om iallafall.

För första gången på väldigt länge har jag o sambon en ledig helg att se framemot tillsammans. Och om jag får bestämma blir det ny väggfärg i sovrummet då. Han är inte svårflörtad när det gäller den nya färgen. Men jag måste försöka övertala (läs muta..) honom till att utföra det också, haha. 


Jag har många ideér och tankar kring färgvalet. Jag är säker på att det blir grått, men frågan är vilken nyans vi ska välja. 
Det är ju dösnyggt med en riktigt riktigt mörkgrå färg. Men jag älskar den fräscha känslan som ljusgråa väggar ger också. Här är några inspirationsbilder jag har fastnat för i nyansträsket..
 
Gaaaahhhh, det finns ju tusen olika nyanser att välja mellan. Den största frågan är om vi vill att den ska vara varmgrå eller kall. Jag tror att vi får köpa några färgprover till o börja med...

( Samtliga bilder från: pinterest )Kom ihåg mig?
Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.