Gruppera detaljerna på köksbordet

Köksbordet används flera gånger om dagen hemma hos oss. Och jag tycker att det kan kännas rörigt om man har för mycket dekoration på bordet, speciellt när man dukar upp för middag. 
Man får ett renare uttryck om man grupperar detaljerna. En perfekt gruppering (eller stilleben som det också kallas) får man genom att placera dekorationen på en "grund". 

Mode-kokboken är grunden till mitt stilleben. Visst blir det enhetligt? :) 

Man kan använda vad som helst under, exempelvis: en bricka, en bordstablett, en tallrik eller några tidningar.

Postern kommer från Fashionell.

Veckans inredningsfavorit (v.13)

Hej hörni, hoppas ni mår bra ♡

Min favorit den här veckan är en "paperweight". Jag kommer förmodligen aldrig använda den som brevpress, men jag gillar utseendet. Älskar ju att ha udda detaljer i min inredning & i mina stilleben, och det här är precis en sån
detalj. Som liksom inte fyller någon funktion i mitt hem, men som är så jäkla vacker att vila ögonen på.
 
Dekorationkulan/brevpressen kommer från MONOGRAPH, ett "undermärke" av House Doctor. Storleken jag har kostar 129:- :)
 

Reafavoriterna som höjer din uteplats

Jag har fått inspiration genom vårsolen det senaste. Och kollaget nedan gör att jag vill flytta ut på min balkong illa kvickt. Längtan efter hus och trädgård blir starkare så fort våren kommer. Fantiserar om morgonkaffe i solväggen (helst i nattlinne) på min egen altan. Typ. Är det för mycket begärt?

På tal om kaffe i solväggen.. Kolla in detaljerna härnere. All inredning jag har valt ut är dessutom på rea nu(!!)
(LÄNKAR FINNS UNDER BILDEN)

Kuddfodral grått // Kuddfodral blått // Metallstol 2-pack // Bänk // Kaffemugg Ylva Skarp // Kaffepress // Skål 1,5L // Skål 1L // Myströja // Solglasögon // Bord med förvaring 
Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.