Undvik familjeporträtt i sovrummet

Hallå hörni, hoppas ni mår bra ♡

Ja, visst är det fantastiskt med personliga tavlor i sovrummet (och i hemmets övriga rum såklart). Men enligt feng shui-experterna ska du undvika familjefoton i sovrummet. Varför? 
 
Foton på familj och släkt kan ha en negativ påverkan på din sömn, speciellt om du för tillfället oroar dig över någon i din närhet. Det gör att du påminns om oron precis innan du ska sova, vilket bidrar till sämre kvalité på sömnen.. Att ha foton på dina barn eller andra nära & kära i sovrummet, kan också bidra till försämrat samliv mellan dig och din partner. 

Så istället har jag valt en grafisk tavla i sovrummet, som ändå är personlig. Den här tavlan och många fler posters hittar ni på - FASHIONELL.SE 

 
På tavlan står det "And then I met you ...  Niklas & Josefine - JUNI 2011". Jag älskaaaaaar den. Nästan lika mycket som jag älskar N haha. 


Anonym    •     •  

Så fint! Vilken strl är det på postern?

Svar: Tack snälla! :) Postern är 50x70cm :)
josefineshem.se


Kom ihåg mig?
Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.