BUDGETJAKTEN: ÖVERKAST

Sängöverkast "Crinkle" tog mig med STORM när danska HAY lanserade det. Jag tror inte att jag är ensam om att älska det.
Priset på överkastet ligger runt 1800 kronor, vilket kanske kan kännas lite saftigt. Dock värt det med tanke på dess mjuka kvalite.

Meeeen... så trillade jag in på H&M Home för några månader sedan, och fick syn på ett liknande överkast där. Prislappen var däremot betydligt mycket lägre (599 kronor). Lite skillnad va??
Så jag slog till!! 
Men förstår ni min besvikelse när färgen blev SÅ fel i mitt sovrum? Det känns som jag måste renovera sovrummet för att få överkastet att passa in. Det är liksom materiellt-ha-begär på en ny nivå. Det är ju så fint med krinklad bomull.....
 
Bild 1: HAY crinkle sängöverkast, 1829:-
Bild 2: H&M krinklade överkast, 599:- 


Marit    •     •  

Men så lustigt, jag har spanat in det där överkastet men aldrig klickat hem det. För väggarna i mitt sovrum är ungefär i samma nyans och kände att det inte passade in, men jag ville så gärna ha det. Sen läser jag ditt inlägg om att du har ungefär samma problem :) Så då tog jag Tag i problemet och målar nu en mörkare grå på väggarna, så det blir nog till att jag klickar hem det där överkastet :)

Svar: Men åh vad avundsjuk jag blir. Vi har våra planer på att ge sovrummet en mörkare nyans i helgen, håller tummarna! :D Kram på dig!
josefineshem.se


Kom ihåg mig?
Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.