INSTAGRAM LATELY

 


Anonym    •     •  

Skulle så gärna vilja se en helbild på ditt kontor och skrivbord, ser riktigt snyggt ut! Vart kommer skrivbordet ifrån och vad har du för stolar? Hur långt är det?

Emma    •     •  

Hej! Min första kommentar måste försvunnit så jag skickar igen😊. Älskar din blogg, ger sprudlande inspiration. Måste få lov att fråga Vart du köpt ditt skrivbord och vad är det för mått på det? Stolarna till skrivbordet, vart kommer de ifrån och den snygga skrivbordslampan? Ser så otroligt snyggt ut så jag skulle bara vilja kopiera av stilen helt och hållet😍😍😍 Önskar ordna ett mysigt litet kontor, och tyckte att ditt föll mig helt i smaken. 😊 Tack på förhand och ha en riktigt skön kväll🌸

Svar: Men åh tack. Jag blir så glad i hjärtat!!!Skrivbordet är bara en vitmålad skiva, som jag har lagt uppe på två lådhurtsar från IKEA! Tror att det är närmare 2 meter. Magiskt att ha så stor yta att breda ut sig på. :D Skrivbordslampan kommer från Jula, och stolarna är en gammal modell som inte finns längre, från Ikea :/ Hoppas du har haft en magisk nationaldag, kram kram!! :)
josefineshem.se


Kom ihåg mig?
Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.