RIKLIG TAKHÖJD & MAFFIGA FÖNSTER

Att knarka vackra storstadslägenheter är nog lite av en hobby. Att få drömma sig bort till kakelugnar, takhöjd, stora fönster och fina golv. 

Här ser ni en lya på Storgatan 41... en magisk våning med allt jag fantiserar om. 
Ett vilsamt och harmoniskt sovrum med stora fönster och skira gardiner. Mattan gör så att rummet mjukas upp och känns mer ombonat.
 
Så ledigt och snyggt att klä in sänggaveln i vitt linnetyg. De bruna kuddarna samspelar med färgen i golvet och lampan. Det ger värmebalans till de övriga vita materialen. 

Visst gör sig tavlan helt perfekt här? Tänk er den här vyn utan konsten på väggen. Inte alls samma, eller hur? 

De brända färgtonerna återkommer ute i vardagsrummet. Vackert när lägenheten har en röd tråd, det tillför en helhetskänsla till hemmet. 

Jag behöver väl inte ens säga att jag skulle dö för en lägenhet med stuckaturer som dessa?

Öglan-stolarna är såklart en storfavorit fortfarande. Jag älskar rottingsitsen som tillför värme i inredningen. Karaktären i det här rummet skapas av det mörka golvet, som sedan fångar upp kontrasterna i tavelramarna och stolsryggarna. 

En tiopoängare helt enkelt. Bilderna är via Bjurfors.se :) Kom ihåg mig?
Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.