SNITTBLOMMOR VS. SAMBO?

Snittblommor bidrar enormt mycket till helhetskänslan av ett rum, oavsett färgskala eller inredningsstil. Det kan faktiskt höja ett helt hem om man bara plockar in lite levande växter. 

Jag har alltid snittblommor på mitt soffbord. Vi spenderar ju största delen av vår vakna tid här, så jag vill att det ska vara välkomnande och rofyllt. 

Men här sitter han allt som oftast o muttrar. Min sambo alltså... och irriterar sig över att snittblommorna tar för mycket plats. Han tycker att kvistarna hamnar mitt i skottlinjen till tv:n. Jag däremot, jag tycker att det handlar om vart man väljer att placera sig..?

Jag köpte ännu högre kvistar den här gången. Bara för att markera att jag aldrig någonsin kommer sluta köpa snittblommor till soffbordet, haha... 

Och ikväll ligger han i andra delen av soffan. Mission complete, eller..? 


Lisa Jungqvist Larsson    •     •   http://lisajungqvist.blogg.se/

Åh wow dessa gröna kvistar var ju så fina! ÄLSKAR grönt. Så fräscht! Vet du vad dessa heter?? Kramis

Svar: Helt missat din kommentar, förlåt! Visst är dem? Älskaaaaar dem! Nej jag vet inte riktigt vad dem heter men jag har bara hittat dem på floristhörnan.... hoppas du hittar några 😘 kraaaam
josefineshem.se


Kom ihåg mig?
Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.