VI INREDER FÖR VÅR SKULL

Hej du vackra <3 
 
Idag startade jag min dag på bästa sätt. 
Jag vaknade upp av att solen kikade in genom sovrumsfönstret, och efter en kopp te for jag iväg till stan. Där mötte jag upp tjejerna för hotellfrukost, samt strosing på Skaras smågator. Så himla mysigt sätt att umgås på. Att sitta i flera timmar och ventilera livet med sina bästa vänner. Mmm.. Jag tror faktiskt att jag föredrar en god frulle eller brunch, mer än en sen middag.

 
Sedan dess har jag dock varit fastklistrad med jobb framför datorn. Jag har äntligen tagit tag i saker som bara har legat och skavt ett tag. Ni vet, de där tråkiga punkterna som ALLTID hamnar sist på to-do-listan. 

 
Men jag har även arbetat fram några kundkonsultationer idag, och det är ju det roligaste jag vet. Att få hjälpa till att skapa era drömhem. 
 
 
För det är ju så viktigt att trivas i sitt hem. Här spenderar vi ju nästan all ledig tid, och det är där vi samlar energi. 
Och det är viktigt att komma ihåg, att vi inreder för vårt eget välbefinnande. Inte för någon annans.

Det handlar inte om den dyraste inredningsprylen eller om att stressat följa alla inredningstrender. 
Köp saker som du tycker om, och spara på grejer med ett personligt värde. För det är då vi mår bra, när vi omger oss med saker som vi gillar. Haka bara på de trender som faller dig i smaken.

Vi människor har individuella åsikter om hur ett Hem ska se ut. Och därför baseras inte ett Drömhem på varken budget eller stil, allt handlar om våra personliga önskemål och måenden. Kom ihåg mig?
Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.