EVENT @DESENIO

För ungefär en månad sedan trillade en handskriven inbjudan ned i min brevlåda. Desenio hade nämligen bjudit in till Love Bomb Brunch, himla trevligt sätt att bli inbjuden på tycker jag. Och jag tackade såklart ja!

Så igår åkte jag till huvudstaden för att besöka deras huvudkontor. Mamma åkte med mig som sällskap, så vi hade en supermysig dag tillsammans, bara hon & jag <3  

Tjejerna i Desenio-teamet hade styrt upp en helt fantastisk förmiddag med brunch o massa mys. Världens härligaste gäng, och jag är så glad över att jag har fått ett ansikte på tjejerna som jag mailar med. 

Kan vi ta en tyst minut för maten som serverades? Säger bara wow. Synd att det inte är torsdags-brunch varje vecka, heeehe.

Hela huset var så jäkla vackert. Lokalerna hade magiska fönster, och var inredda på ett lyxigt och modernt sätt. 

Detaljer och posters var utvalda med nogrannhet, kolla bara väggen på bilden ovanför. Det här är alltså deras drömmiga innergård. Gaaahhhh drömmen!

BÄSTA GRANNEN

Hej hopp! Har ni det bra?

Själv mår jag bara bra. Livet flyter på i samma tempo som vanligt här i vår småstad.

När jag kom hem från jobbet idag, hängde det en påse på min dörr.
MED KANTARELLER I! Tackar min snälla granne för det, han är så omtänksam 💗

Niklas står i köket och fixar till dem nu. Och i helgen kan jag göra kantarellpasta. Mmmhm....

Alltså doften i lägenheten går inte beskriva. Jag äääälskar kantareller hihi 

STYLING AV ETTA

Förra veckan stylade vi en etta med ordentligt kök & stor balkong. Supermysig liten lya :) Smidigt att avgränsa sovalkoven och "vardagsrummet" med en öppen hylla/sideboard.

(Bildkälla: Länsförsäkringar fastighetsförmedling Lidköping)

Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.