KÖKSDETALJER

Hej mina vackra ♡ Hur mår ni?

I början av veckan var jag hos kiropraktorn och knäckte rätt ryggen igen. Det har blivit ett par besök där nu. Men det börjar äntligen kännas lite bättre - efter månader av sjukgymnastik, massage, kiropraktik och laserbehandligar. Men jag blev helt lamslagen efter senaste omgången, drabbades av fruktansvärd migrän och illamående. Jag brukar ju känna av det, men inte på den här nivån. 

Så igår drog jag ned alla persienner i lägenheten, tog mitt duntäcke och däckade i soffan. Papi körde hemleverans av värktabletter och mamma hade gjort pannpiffar med brunsås <3 Finns inget i världen som kan mätas med mina föräldrar, så omtänksamma och fantastiska. 

Men idag är jag på benen igen, så nu ville jag kika in och säga hej till er! 
Tänkte att ni kunde få ta del av några mys-bilder från mitt köksbord. 
Det har börjat smyga in lite trä här hemma, för att fånga upp våra golv (som jag egentligen avskyr). Men istället för att hata på dem, har jag kommit på att det känns mer harmoniskt om jag låter golven bli en del av inredningen. Så nu finns det lite trädetaljer här hemma. och det har gjort sååå stor skillnad. 

På bilderna ser ni mitt favvoporslin från Olsson & Jensen. Det är något visst men den grågröna-nyansen som gör mig helt förälskad. 
 Kom ihåg mig?
Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.