Tjänster

Nätbaserad inredningskonsultation
En nätbaserad inredningskonsultation kan ske om det är ett längre avstånd mellan er och mig. Jag skickar då ett frågeformulär till er där ni kan svara på frågor som hjälper mig att lära känna er och era önskemål. När frågeformuläret skickas tillbaka, bifogar ni även bilder på det rummet/rummen som ni behöver hjälp med. Jag tar fram förslag med inredningsdetaljer, möbler, ljuskällor osv. (Detaljerad inköpslista skickas med).
 
 
Nätbaserad homestaging
Ska du sälja din bostad? Meningen med en homestaging är att tilltala potentiella köpare och få snabbare försäljning till ett högre försäljningspris.En potentiell köpare vill känna att de kommer in i sitt framtida hem, inte som att de kommer hem till någon annan. Ofta blir man hemmablind och har svårt att se potentialen i huset/lägenheten, därför kan jag med goda kunskaper hjälpa dig att öka försäljningsvärdet på ert hem.
Välkomna hit ♡
Mitt liv kretsar till stor del kring inredning och kreativitet. Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult, driver den här bloggen och jobbar deltid i en inredningsbutik. Däremellan jobbar jag på café och lägger mycket tid på att samla inspiration och fotografera.