Vi utgår från bostadens befintliga utseende och plockar fram dess fulla potential inför fotografering och visning. När det gäller homestaging inreder man för att höja intresset hos en bredare målgrupp. Det gör man genom att neutralisera inredningen och göra den mer avskalad, på det sättet hjälper man den potentiella köparen att drömma fritt kring bostaden. Varje styling är individuellt inredd efter objektet och dess karaktär.

Styling / nivå 1

Tillsammans med kunden går vi igenom bostaden rum för rum. Därefter sammanställer vi ett dokument med en detaljerad lista på saker kunden kan förändra på egen hand.

Styling / nivå 2

Vi utgår från bostadens befintliga möblemang och kunden plockar bort enstaka möbler enligt ö.k. Bostaden kompletteras sedan med småmöbler, inredningsdetaljer, tavlor, växter och snittblommor inför fotografering och första visningstillfälle.

Hyra av möbler ingår i priset (max 5 veckor)

Styling / nivå 3

Vi utgår från en tom bostad - bostaden möbleras upp med företagets möbler, inredningsdetaljer, belysning, tavlor, textilier, växter och snittblommor inför fotografering och första visningstillfälle.

Hyra av möbler ingår i priset (max 5 veckor)